Ajopäiväkirjan tilaaminen laskulla
Ajopäiväkirjan voi ostaa nyt myös palveluna. Palveluun sisältyy ajopäiväkirja Android sovelluksen käyttöoikeus, joka on voimassa tilatun jakson ajan. Käyttöönotto edellyttää, että toimitat laitteesi tai laitteittesi laitekoodin meille tilauksen yhteydessä. Palvelun ja voi tilata joko 2kk, 3kk, 6kk tai 12kk laskutus jaksoissa. Kesken jakson tehdystä peruutuksesta ei makseta hyvitystä.

Palvelun peruminen tulee tehdä viimeistään 7pv ennen uuden kauden alkamista, kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen support@ajokki.fi. Jos laitteesi vaihtuu jakson aikana voimme vaihtaa lisenssin veloituksetta voimaan uudelle laitteelle.

Palvelun tilaus uusitaan automaattisesti jakson päätyttyä, ellei perumisilmoitusta ole tullut sitä ennen tai tilauksen yhteydessä ei ole sovittu erikseen asiasta (Lomakkelle kysytään tätä erikseen). Laitteelle tulee ilmoitus ensimmäinen viisi päivää ennen lisenssin päättymistä. Lisenssi uusitaan/lisätään kun maksusuoritus näkyy järjestelmässämme. Tähän voi mennä 1-7 pankkipäivää tilauksesta. Uusinnat/muutokset tehdään arkena, pois sulkien loma-ajat. Mikäli emme saa maksua tilauksesta tai sen uusinnasta eräpäivään merkityn päivään mennessä (+7 päivää), asettaa lisenssin järjestemämme käyttöoikeuden automaattisesti päättymään.

Voimassa olevat lasku hinnat per/käyttöoikeus:
3kk 23,95€ (alv. 0%) Käyttöoikeuden pituus 90 päivää tilauksesta
6kk 47,90€ (alv. 0%) Käyttöoikeuden pituus 180 päivää tilauksesta
12kk 95,89€ (alv. 0%) Käyttöoikeuden pituus 360 päivää tilauksesta


HUOM! Hintoihin lisätään ALV 24% laskussa

Laskutuksen palvelusta hoitaa Pivo Wallet Oy ja Toiminimi Ewooks (Y-Tunnus: 2918658-2). Laskuihin listään vielä toimistomaksu joka on 8€, sekä ensimmäisellä kerralla 25€ (alv 0%) tilinperustamis palvelumaksu. Käsittelemme annetut tiedot luottamuksella ja tietoturvallisesti noudattaen uutta GDPR lainsäädäntöä. Tilaajana hyväksyt, että tietosi tallennetaan meidän järjestelmäämme.

HUOM! Ennen kuin tilaat! varmista kokeilemalla puhelimessasi, että ajopäiväkirja toimii. Suosittelemme käyttämään uudeempia puhelimia, joissa on vähintään Android 7.0 tai 8.0
Kokeilukampanjat eivät ole voimassa laskulla tilattaessa!


Tilatessaan palvelun, käyttäjä sitoutuu palvelun käyttöehtoihin, jotka ovat nähtävissä tästä KÄYTTÖEDHOT

Laitekoodin löydät, tietoja tai kauppa näkymän alalaidasta. Monessa tapauksessa riittää, kun lähetät meille testin lopussa olevan 4-6 numeroisen numeron. Jos numerosarjaa ei näy, lähetä meille koko pitkä laitekoodi.
Kyllä
Ei

Kyllä
Ei

Tilatessaan palvelun, käyttäjä sitoutuu palvelun käyttöehtoihin, jotka ovat nähtävissä tästä KÄYTTÖEHDOT
Olen lukenut ja hyväksyn käyttö- ja yksityisyysehdot
Lisää allaolevaan kenttään laitetunnus/tunnukset, voit jättää myös lisätietoja.
Laitetunnukset löydät kauppa ja tietoja näkymistä:

HUOM! laitetunnus/tunnukset on pakollisia tietoja, muuten emme voi toimittaa lisenssiä. Laitetunnus/tunnukset Löytyy Ajokki:n kauppanäkymästä:

Seuraa meitä Twitterissä

Twitter-kanavalta saat aina tiedon, kun uusin päivitys on saatavilla